Lente Dieren Special 2024

Lente dieren special

De lente komt er weer aan dus tijd voor een lente dieren special bij Metal Skills Kids! Om in de sfeer van de lente te komen kan je tijdens deze workshop een eigen (metalen) Rups of (metalen) vlinder gaan maken. Dit zal bij Jansen Metal Products in de fabriek plaatsvinden op 30 Maart tussen 09:00/14:00. 

 

Wat het nog mooier maakt is dat je de (metalen) Rups of (metalen) Vlinder helemaal zelf mag maken!

Wij organiseren een  speciale Metal Skills Kids Lente dieren Workshop waar je samen met je kids een leuk lentedier gaat maken.

 

Heeft jouw kind interesse in de techniek of vindt hij/zij dit nou een heel leuk idee? Schrijf je kind dan snel in via de knop ‘Direct inschrijven’.

(de workshop is voor kinderen tussen de 5 en 10 jaar oud) 

Denk er wel aan om elk kind individueel in te schrijven.

Hou er ook rekening mee dat wij op deze dag beperkt aantal plaatsen beschikbaar hebben voor kids, aanmelden en niet komen betekend een plek minder voor een kind die wel graag mee wilt doen.

EvenementInformatie:

 

Wanneer?

30 Maart 2024

Waar?

Jansen Metal Products

Hoelaat?

Tussen 09:00 en 14:00

Foto's

Tijden

Op 30-03 zullen wij samen met de kids de lente dieren maken bij onze gastheer Jansen Metal Products aan de snelliusstraat 15, 7102 ED, Winterswijk.

De workshop zal plaatsvinden tussen 09:00/14:00


(Aan de hand van het aantal deelnemers zal er een tijdsplanning bekend worden gemaakt een week voor de workshop datum) 

Kosten

De prijs voor de vlinder of rups is €25,- euro per kind.

(a.u.b. gepast betalen of via de QR code(internetbankieren) bij de ingang) 

Veiligheid

Tijdens de workshops staat veilig kennismaken met techniek voorop.

 

Bij Jansen Metal Products zijn alle vereiste afzuigingen en veiligheidsvoorzieningen aanwezig.

 

Metal Skills Kids zorgt voor de noodzakelijke persoonlijke beschermingsmiddelen. Jullie worden begeleid door ervaren en professionele metaalbewerkers. Samen zorgen we ervoor dat alles veilig verloopt.

 

Kleding

Iedereen krijgt een stofjas aan. We raden wel aan om spijkerbroek te dragen en kinderen met lange haren kunnen deze het beste in een staart dragen.

Direct inschrijven

Om je kid in te schrijven vul onderstaande formulier in en klik op de groene opslaan knop. Er wordt een bevestiging naar je gemaild, controleer voor alle zekerheid of de bevestiging niet in je spam/ongewenst postvak is beland.