Vaderdag Special 2024

Vaderdag Special 2024

Vaderdag is een speciale dag gewijd aan alle vaders en vaderfiguren die er zijn. Op deze bijzondere dag hebben we de kans om onze waardering te tonen voor al het harde werk en de liefde die ze ons geven. Het gaat erom dat we onze vader laten zien hoeveel ze voor ons betekenen! 

Daarom hebben we bij Metal Skills Kids de vaderdag special. Hierbij kan jij je vader verrassen met iets unieks! Namelijk een eigen BBQ die je helemaal zelf gaat maken. Een top cadeau voor de zomer natuurlijk!


Tijdens deze workshop ga je een eigen (metalen) BBQ lassen. Dit zal bij Jansen Metal Products in de fabriek plaatsvinden op 15 Juni tussen 09:00/15:30. 


Wat het nog mooier maakt is dat je de (metalen) BBQ helemaal zelf mag maken!

Heeft jouw kind interesse in de techniek of vindt hij/zij dit nou een heel leuk idee? Schrijf je kind dan snel in via de knop ‘Direct inschrijven’.

(de workshop is voor kinderen tussen de 5 en 10 jaar oud) 


Denk er wel aan om elk kind individueel in te schrijven.

Hou er ook rekening mee dat wij op deze dag beperkt aantal plaatsen beschikbaar hebben voor kids, aanmelden en niet komen betekend een plek minder voor een kind die wel graag mee wilt doen.

EvenementInformatie:

 

Wanneer?

15 Juni 2024

Waar?

Jansen Metal Products

Hoelaat?

Tussen 09:00 en 15:30

Foto's

Tijden

Op 15-06 zullen wij samen met de kids de gave BBQ’s maken bij onze gastheer Jansen Metal Products aan de snelliusstraat 15, 7102 ED, Winterswijk.

 

De workshop zal plaatsvinden tussen 09:00/15:30

 

De workshop zelf zal 2 uur duren. 

 

(Aan de hand van het aantal deelnemers zal er een tijdsplanning bekend worden gemaakt een week voor de workshop datum) 

 

Kosten

De prijs voor de BBQ is €40,- euro per kind.

(a.u.b. gepast betalen of via de QR code(internetbankieren) bij de ingang) 

Veiligheid

Tijdens de workshops staat veilig kennismaken met techniek voorop.

 

Bij Jansen Metal Products zijn alle vereiste afzuigingen en veiligheidsvoorzieningen aanwezig.

 

Metal Skills Kids zorgt voor de noodzakelijke persoonlijke beschermingsmiddelen. Jullie worden begeleid door ervaren en professionele metaalbewerkers. Samen zorgen we ervoor dat alles veilig verloopt.

 

Kleding

Iedereen krijgt een stofjas aan. We raden wel aan om spijkerbroek te dragen en kinderen met lange haren kunnen deze het beste in een staart dragen.

Direct inschrijven

Om je kid in te schrijven vul onderstaande formulier in en klik op de groene opslaan knop. Er wordt een bevestiging naar je gemaild, controleer voor alle zekerheid of de bevestiging niet in je spam/ongewenst postvak is beland.