Vaassen 

AVK Nederland


AVK Nederland is een vooraanstaande leverancier op het gebied van afsluiters, hydranten en aanverwante accessoires voor de water- en gasindustrie. Met decennia aan ervaring biedt AVK een uitgebreid assortiment hoogwaardige producten die worden toegepast in diverse sectoren, waaronder waterdistributie, waterzuivering, afvalwaterbehandeling, gasdistributie en industriële toepassingen.

Met een focus op klanttevredenheid en partnerschap werkt AVK nauw samen met klanten om op maat gemaakte oplossingen te bieden die voldoen aan hun specifieke eisen en projectbehoeften. 


Door betrouwbare en duurzame producten te leveren, draagt AVK bij aan de veiligheid, efficiëntie en duurzaamheid van water- en gasinfrastructuurprojecten in Nederland en wereldwijd.

Naast zijn reputatie als een betrouwbare leverancier staat AVK ook bekend om zijn toewijding aan maatschappelijk verantwoord ondernemen en duurzaamheid. Het bedrijf zet zich in voor milieuvriendelijke productieprocessen en investeert in initiatieven voor sociale verantwoordelijkheid, met als doel een positieve impact te hebben op zowel de industrie als de samenleving als geheel.

Scholen die zich o.a. kunnen aanmelden zijn:

  • De Violier Vaassen
  • Scholen Overig

Om je kid in te schrijven vul onderstaande formulier in en klik op de groene opslaan knop. Er wordt een bevestiging naar je gemaild, controleer voor alle zekerheid of de bevestiging niet in je spam/ongewenst postvak is beland.

Andere gastheren

DGS B.V.

Senro B.V.

Van Uhm

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact op!