Biervliet

De Regt

In Biervliet is onze gastheer De Regt, wij maken gebruik van hun bedrijfspand en apparatuur aan de IJzendijkseweg 5, 4521 GX Biervliet.

 

De Regt

De Regt Conveyor Systems B.V. is sinds 1988 actief en gespecialiseerd in het ontwikkelen en bouwen van interne transportsystemen en opslagvoorzieningen voor zowel bulk- als stukgoederen.

 

Wij hebben ruim 30 jaar ervaring en specialisme opgebouwd binnen ons vakgebied in tal van projecten in binnen- en buitenland.

 

Waar wij ooit gestart zijn met het bouwen van onze eerste transportband, realiseren wij nu maatwerk in klein- en grootschalige en/of complexe projecten voor opdrachtgevers in diverse sectoren en branches.

 

Ons ervaren en gemotiveerd team staat dagelijks voor u klaar en biedt professionele 24/7 service. Hierdoor houdt u de continuïteit en blijft u bedrijfszeker.

 

Van ontwerp bij onze interne engineering tot assemblage, montage en onderhoud aan uw nieuw aangekochte of bestaande installaties.

 

Tevens bieden wij onze netwerken aan in Turn-Key projecten, waarbij wij alle nodige contacten en professionals bij elkaar brengen.

 

Onze missie is; de meest effectieve en efficiënte oplossing aan te bieden voor uw producten.

 

“Your product, our drive!”

 

Veiligheid

Tijdens de workshops staat veilig kennismaken met techniek voorop.

 

Bij De Regt zijn alle vereiste afzuigingen en veiligheidsvoorzieningen aanwezig.

 

Metal Skills Kids zorgt voor de noodzakelijke persoonlijke beschermingsmiddelen. De kinderen worden begeleid door ervaren en professionele metaalbewerkers. Samen zorgen we ervoor dat alles veilig verloopt.

 

Kleding

Iedereen krijgt een stofjas en werkschoenen aan. Maten kunnen ingevuld worden op het inschrijfformulier. We raden wel aan om spijkerbroek te dragen en kinderen met lange haren kunnen deze het beste in een staart dragen.

 

Ouders/verzorgers

Geïnteresseerde ouders/verzorgers, leerkrachten of anderen zijn van harte welkom om te komen kijken. Dit juichen wij van harte toe!

 

De beschikbare ruimte is echter beperkt en verschilt per gastheer. Als er te veel kijkers kom en het zou te vol worden dan zullen we aan een aantal kijkers vragen om later terug te komen.

Scholen die zich o.a. kunnen aanmelden zijn:

  • ’T Geuzennest (Biervliet) 
  • Laureyn (Philippine) 
  • De Driesprong (Hoek) 
  • Op Dreef (Aardenburg) 
  • Schuttershoek (Ijzendijke)
  • Molenbolwerk (Ijzendijke)
  • Molenkreek (Schoondijke)
  • Scholen Overig

Om je kid in te schrijven vul onderstaande formulier in en klik op de groene opslaan knop. Er wordt een bevestiging naar je gemaild, controleer voor alle zekerheid of de bevestiging niet in je spam/ongewenst postvak is beland.

Andere gastheren in Zeeland en omgeving

Weemaes

Marel Dongen

Marel Boxmeer

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact op!