Borne

Hoffmann quality tools B.V.

In Borne is onze gastheer Hoffmann Group, wij maken gebruik van hun bedrijfspand en apparatuur aan de Morseltoven 2 – 7621 HB Borne.

 

Hoffmann Group – Gereedschap van morgen.

Wij bieden u betrouwbare kwaliteitsgereedschappen en de nieuwste innovaties op het gebied van verspaning, spantechniek, meettechniek, slijp- en snijtechniek, bedrijfsinrichting en persoonlijke beschermingsmiddelen. Bij de Hoffmann Group beschikt u over meer dan 500 topmerken uit de verschillende toepassingsgebieden – alles uit één hand. Bovendien maken onze twee sterke productmerken GARANT en HOLEX het merkportfolio compleet.

Met onze innovatieve digitale oplossingen maken we uw productie transparanter en efficiënter – en daarmee veel van uw processen. Onze adviseurs staan te allen tijde voor u klaar, digitaal of ter plaatse.

 

Veiligheid
Tijdens de workshops staat veilig kennismaken met techniek voorop.

Bij Hoffmann Group zijn alle vereiste afzuigingen en veiligheidsvoorzieningen aanwezig.

Metal Skills Kids zorgt voor de noodzakelijke persoonlijke beschermingsmiddelen. De kinderen worden begeleid door ervaren en professionele metaalbewerkers. Samen zorgen we ervoor dat alles veilig verloopt.

 

Kleding
Iedereen krijgt een stofjas en werkschoenen aan. Maten kunnen ingevuld worden op het inschrijfformulier. We raden wel aan om spijkerbroek te dragen en kinderen met lange haren kunnen deze het beste in een staart dragen.

 

Ouders/verzorgers
Geïnteresseerde ouders/verzorgers, leerkrachten of anderen zijn van harte welkom om te komen kijken. Dit juichen wij van harte toe!

De beschikbare ruimte is echter beperkt en verschilt per gastheer. Als er te veel kijkers kom en het zou te vol worden dan zullen we aan een aantal kijkers vragen om later terug te komen.

Scholen die zich o.a. kunnen aanmelden zijn:

  • OBS Azelo
  • Scholen Overig 

Om je kid in te schrijven vul onderstaande formulier in en klik op de groene opslaan knop. Er wordt een bevestiging naar je gemaild, controleer voor alle zekerheid of de bevestiging niet in je spam/ongewenst postvak is beland.

Andere gastheren in Overijssel

DGS B.V.

Senro B.V.

Van Uhm

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact op!