Schiedam

MAN energy solutions

In Schiedam is onze gastheer MAN energy solutions, wij maken gebruik van hun bedrijfspand en apparatuur aan de Schiekade 36, 3125 KJ, Schiedam.

 

Duurzame oplossingen voor de scheepvaart en agrosectoren

MAN Energy Solutions is een wereldwijde leider in energieopwekking en aandrijftechnologieën. Ze leveren geavanceerde oplossingen voor scheepsvoortstuwing, energiecentrales en industriële processen. Onze producten omvatten grote dieselmotoren, turbomachines en compressoren, die bekend staan om hun betrouwbaarheid en efficiëntie.

 

Duurzaamheid staat centraal in het bedrijf. Ze investeren in onderzoek naar LNG-aangedreven motoren en hybride voortstuwingssystemen om de uitstoot te verminderen en efficiëntie te verbeteren. Met een wereldwijde aanwezigheid bieden we uitgebreide diensten zoals onderhoud en technische ondersteuning. 

 

Veiligheid

Tijdens de workshops staat veilig kennismaken met techniek voorop.

Bij MAN energy solutions zijn alle vereiste afzuigingen en veiligheidsvoorzieningen aanwezig.

Metal Skills Kids zorgt voor de noodzakelijke persoonlijke beschermingsmiddelen. De kinderen worden begeleid door ervaren en professionele metaalbewerkers. Samen zorgen we ervoor dat alles veilig verloopt.

 

Kleding
Iedereen krijgt een stofjas en werkschoenen aan. Maten kunnen ingevuld worden op het inschrijfformulier. We raden wel aan om spijkerbroek te dragen en kinderen met lange haren kunnen deze het beste in een staart dragen.

 

Ouders/verzorgers
Geïnteresseerde ouders/verzorgers, leerkrachten of anderen zijn van harte welkom om te komen kijken. Dit juichen wij van harte toe!

De beschikbare ruimte is echter beperkt en verschilt per gastheer. Als er te veel kijkers kom en het zou te vol worden dan zullen we aan een aantal kijkers vragen om later terug te komen.

Scholen die zich o.a. kunnen aanmelden zijn:

  • Scholen Overig

Om je kid in te schrijven vul onderstaande formulier in en klik op de groene opslaan knop. Er wordt een bevestiging naar je gemaild, controleer voor alle zekerheid of de bevestiging niet in je spam/ongewenst postvak is beland.

Andere gastheren

DGS B.V.

Senro B.V.

Van Uhm

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact op!