Terborg

Royal Kaak Food Processing Systems B.V.

In Terborg is onze gastheer Royal Kaak, wij maken gebruik van hun bedrijfspand en apparatuur aan Varsseveldseweg 20a, 7061 GA Terborg.

 

Royal kaak
From silo to truck
Uw bakkerijvraagstukken zijn bij ons in goede handen. Ongeacht of u stand-alone machines zoals afmeters, rijskasten en koelers of een complete bakkerijlijn nodig heeft. Onze ervaren specialisten staan voor u klaar met kwalitatief hoogwaardige producten en vernieuwende oplossingen.

 

Veiligheid

Tijdens de workshops staat veilig kennismaken met techniek voorop.

Bij Kaak zijn alle vereiste afzuigingen en veiligheidsvoorzieningen aanwezig.

Metal Skills Kids zorgt voor de noodzakelijke persoonlijke beschermingsmiddelen. De kinderen worden begeleid door ervaren en professionele metaalbewerkers. Samen zorgen we ervoor dat alles veilig verloopt.

 

Kleding
Iedereen krijgt een stofjas en werkschoenen aan. Maten kunnen ingevuld worden op het inschrijfformulier. We raden wel aan om spijkerbroek te dragen en kinderen met lange haren kunnen deze het beste in een staart dragen.

 

Ouders/verzorgers
Geïnteresseerde ouders/verzorgers, leerkrachten of anderen zijn van harte welkom om te komen kijken. Dit juichen wij van harte toe!

De beschikbare ruimte is echter beperkt en verschilt per gastheer. Als er te veel kijkers kom en het zou te vol worden dan zullen we aan een aantal kijkers vragen om later terug te komen.

Scholen die zich o.a. kunnen aanmelden zijn:

  •  Scholen Overig

Om je kid in te schrijven vul onderstaande formulier in en klik op de groene opslaan knop. Er wordt een bevestiging naar je gemaild, controleer voor alle zekerheid of de bevestiging niet in je spam/ongewenst postvak is beland.

Andere gastheren in Gelderland

Jansen Metal Products

Straatman Building Smart Connections

Welgro

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact op!