Den Oever

Sandfirden Technics

In Den Oever is onze gastheer Sandfirden Technics, wij maken gebruik van hun bedrijfspand en apparatuur aan de Haventerrein 1, 1779 GS Den Oever

 

Duurzame oplossingen voor de scheepvaart en agrosectoren

Sandfirden Technics levert al 65 jaar succesvol in binnen-
en buitenland complete generatorsets en voortstuwingsets met een Scania of AGCO Power motor. Zo bieden wij buiten de vertrouwde diesel motoren ook motoren die draaien op duurzame brandstoffen zoals, LNG en methanol.

Daarnaast vertegenwoordigen wij milieuvriendelijke watergesmeerde Thordon lagers, Lehmann batterij systemen en Sandfirden Duopac stuurmachines.


Veiligheid
Tijdens de workshops staat veilig kennismaken met techniek voorop.

Bij Sandfirden Technics zijn alle vereiste afzuigingen en veiligheidsvoorzieningen aanwezig.

Metal Skills Kids zorgt voor de noodzakelijke persoonlijke beschermingsmiddelen. De kinderen worden begeleid door ervaren en professionele metaalbewerkers. Samen zorgen we ervoor dat alles veilig verloopt.


Kleding
Iedereen krijgt een stofjas en werkschoenen aan. Maten kunnen ingevuld worden op het inschrijfformulier. We raden wel aan om spijkerbroek te dragen en kinderen met lange haren kunnen deze het beste in een staart dragen.


Ouders/verzorgers
Geïnteresseerde ouders/verzorgers, leerkrachten of anderen zijn van harte welkom om te komen kijken. Dit juichen wij van harte toe!

De beschikbare ruimte is echter beperkt en verschilt per gastheer. Als er te veel kijkers kom en het zou te vol worden dan zullen we aan een aantal kijkers vragen om later terug te komen.

Scholen die zich o.a. kunnen aanmelden zijn:

  • ’t Span
  • De Branding
  • Henricus
  • De Kei
  • Scholen overig

Om je kid in te schrijven vul onderstaande formulier in en klik op de groene opslaan knop. Er wordt een bevestiging naar je gemaild, controleer voor alle zekerheid of de bevestiging niet in je spam/ongewenst postvak is beland.

Andere gastheren

DGS B.V.

Senro B.V.

Van Uhm

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact op!