Epe

Schouten en Visschers

In Epe is onze gastheer Schouten en Visschers, wij maken gebruik van hun bedrijfspand en apparatuur aan de Kweekweg, Stationsstraat 50, 8161 CS, Epe.


Schouten & Visschers’ Metal Parts and Welded Assemblies is een gespecialiseerde divisie binnen het bedrijf die zich richt op het vervaardigen en leveren van hoogwaardige metalen onderdelen en gelaste samenstellingen voor diverse industrieën en toepassingen.


Met een diepgaande expertise in metaalbewerking en laswerk biedt deze divisie op maat gemaakte oplossingen die voldoen aan de specifieke eisen en behoeften van klanten. Of het nu gaat om kleine onderdelen of complexe assemblages, Schouten & Visschers’ Metal Parts and Welded Assemblies streeft naar precisie, kwaliteit en duurzaamheid in elk product dat het levert.


Het bedrijf maakt gebruik van geavanceerde productietechnologieën en hoogwaardige materialen om producten te produceren die bestand zijn tegen de zwaarste omstandigheden en voldoen aan de strengste normen en specificaties. Van prototypes tot massaproductie, Schouten & Visschers’ focus ligt op het leveren van betrouwbare en kosteneffectieve oplossingen die aan de verwachtingen van de klant voldoen.


Door een combinatie van vakmanschap, technische expertise en een klantgerichte benadering, heeft Schouten & Visschers’ Metal Parts and Welded Assemblies een reputatie opgebouwd als een betrouwbare partner voor bedrijven in uiteenlopende sectoren, waaronder de auto-industrie, machinebouw, luchtvaart, en meer. Met een continue streven naar excellentie blijft het bedrijf innovatieve oplossingen bieden die de verwachtingen overtreffen en de concurrentie voorblijven.

Scholen die zich o.a. kunnen aanmelden zijn:

  • st. Bernardus Epe
  • Scholen overig

Om je kid in te schrijven vul onderstaande formulier in en klik op de groene opslaan knop. Er wordt een bevestiging naar je gemaild, controleer voor alle zekerheid of de bevestiging niet in je spam/ongewenst postvak is beland.

Andere gastheren

DGS B.V.

Senro B.V.

Van Uhm

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact op!