Hengelo (ov)

Senro B.V.

In Hengelo is onze gastheer Senro B.V. wij maken gebruik van hun bedrijfspand en apparatuur aan de Jan Tinbergenstraat 221, te Hengelo

 

SENRO
BIJDRAGEN AAN EEN CIRCULAIRE LEEFOMGEVING… DAT IS WAAR HET OM DRAAIT BIJ SENRO

Hierom ontwerpen en produceren we sorteerinstallaties en machines voor recyclingindustrie en aanverwante sectoren, met gezamenlijke expertise van ons team en onze klanten.

Together we sort it!

Daarbij spelen we continu in op de alsmaar veranderende wensen en eisen vanuit de markt en regelgeving, ten aanzien van het herwinnen van grondstoffen. Daarin zijn we ambitieus en gaan we product-technische uitdagingen niet snel uit de weg.

Iedere sorteerinstallatie ontwerpen we geheel klant specifiek. Beoogde capaciteit, input materiaal, gewenste output, mate van automatisering, scheidingsefficiëntie, beschikbare ruimte en budget, spelen hierbij een belangrijke rol. Ook bestaande installaties kunnen we desgewenst aanpassen of uitbreiden, en uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor separate deelmachines.

 

Veiligheid
Tijdens de workshops staat veilig kennismaken met techniek voorop.

Bij Senro zijn alle vereiste afzuigingen en veiligheidsvoorzieningen aanwezig.

Metal Skills Kids zorgt voor de noodzakelijke persoonlijke beschermingsmiddelen. De kinderen worden begeleid door ervaren en professionele metaalbewerkers. Samen zorgen we ervoor dat alles veilig verloopt.

 

Kleding
Iedereen krijgt een stofjas en werkschoenen aan. Maten kunnen ingevuld worden op het inschrijfformulier. We raden wel aan om spijkerbroek te dragen en kinderen met lange haren kunnen deze het beste in een staart dragen.

 

Ouders/verzorgers
Geïnteresseerde ouders/verzorgers, leerkrachten of anderen zijn van harte welkom om te komen kijken. Dit juichen wij van harte toe!

De beschikbare ruimte is echter beperkt en verschilt per gastheer. Als er te veel kijkers kom en het zou te vol worden dan zullen we aan een aantal kijkers vragen om later terug te komen.

Scholen die zich o.a. kunnen aanmelden zijn:

  • IKC de Plechelmus
  • De Rank
  • Hart van Slangebeek
  • Kuyperschool
  • De Wheele (Borne)
  • Paus Joannes XXIII
  • Mikado
  • Scholen Overig

Om je kid in te schrijven vul onderstaande formulier in en klik op de groene opslaan knop. Er wordt een bevestiging naar je gemaild, controleer voor alle zekerheid of de bevestiging niet in je spam/ongewenst postvak is beland.

Andere gastheren in Overijssel

Hoffmann quality tools B.V.

DGS B.V.

Van Uhm

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact op!