Beek

VTS Technical Group BV

In Beek is onze gastheer VTS, wij maken gebruik van hun bedrijfspand en apparatuur aan de Leigraaf 1, 7037 DV Beek.

VTS

VTS Technical Group is geen gewoon technisch bedrijf. We leveren een one-stop-shop-oplossing, een krachtig totaalconcept rondom uw continuïteit en machinepark. In eigen huis, bij uw bedrijf of op locatie. Van het oplossen van een storing, tijdelijk technisch of engineering support tot het uitbesteden van de ontwikkeling van een machinemodule. De kans is klein dat wij geen oplossing voor uw vraag hebben.

Technisch totaalpakket

Ondersteuning van uw eigen technische dienst, het bedrijfsklaar maken van uw machines, het ontwikkelen van een aandrijfsysteem, voor elk project zetten wij de juiste vakmensen in. Met onze mechanische en elektrotechnische specialisten en software engineers kunnen we werken aan deel- en integrale vraagstukken. Met maximaal resultaat voor uw bedrijf en één vast aanspreekpunt. Wij gaan geen enkele uitdaging uit de weg!

De beste mensen!

Onze kracht zit in onze medewerkers. Wij gaan in zee met de beste mensen. Hiermee leveren we voorsprong, innovatie, continuïteit en hoogwaardige technische oplossingen voor klanten. De beste in techniek en een goede werkgever zijn voor onze medewerkers in een jonge, platte organisatie. Dat wil VTS Technical Group zijn. Sinds de oprichting in 2010 zijn we hard gegroeid en blijven we groeien.

Vernieuwen

Onze technici zijn met hun capaciteiten op diverse terreinen, in verschillende branches en voor grote en kleine projecten inzetbaar. We zijn een bedrijf dat goed voor medewerkers zorgt. Door hen te waarderen, stimuleren en laten groeien. Onze medewerkers werken met volle enthousiasme in een uitdagende werkomgeving aan diverse projecten en overtreffen verwachtingen. Zij werken met één doel: samen met klanten excelleren.

Veiligheid

Tijdens de workshops staat veilig kennismaken met techniek voorop.

Bij VTS zijn alle vereiste afzuigingen en veiligheidsvoorzieningen aanwezig.

Metal Skills Kids zorgt voor de noodzakelijke persoonlijke beschermingsmiddelen. De kinderen worden begeleid door ervaren en professionele metaalbewerkers. Samen zorgen we ervoor dat alles veilig verloopt.

Kleding

Iedereen krijgt een stofjas en werkschoenen aan. Maten kunnen ingevuld worden op het inschrijfformulier. We raden wel aan om spijkerbroek te dragen en kinderen met lange haren kunnen deze het beste in een staart dragen.

Ouders/verzorgers

Geïnteresseerde ouders/verzorgers, leerkrachten of anderen zijn van harte welkom om te komen kijken. Dit juichen wij van harte toe!

De beschikbare ruimte is echter beperkt en verschilt per gastheer. Als er te veel kijkers kom en het zou te vol worden dan zullen we aan een aantal kijkers vragen om later terug te komen.

Scholen die zich o.a. kunnen aanmelden zijn:

 • Sint Jorisschool
 • Het Rondeel
 • Laetare
 • Roncalli
 • st.Fransiscusschool
 • Mariabasischool (‘s-Heerenberg)
 • ‘t Montferland
  (‘s-Heerenberg)
 • Pastoor Galamaschool (‘s-Heerenberg)
 • Scholen Overig

Om je kid in te schrijven vul onderstaande formulier in en klik op de groene opslaan knop. Er wordt een bevestiging naar je gemaild, controleer voor alle zekerheid of de bevestiging niet in je spam/ongewenst postvak is beland.

Andere gastheren in Gelderland

Jansen Metal Products

Royal Kaak Food Processing Systems B.V.

Marel Lichtenvoorde

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact op!