Biervliet

Weemaes

In Kloosterzande is onze gastheer Weemaes, wij maken gebruik van hun bedrijfspand en apparatuur aan de Hulsterweg 44k, 4587 ED Kloosterzande.

 

Weemaes

Al decennialang is Weemaes BV een gerenommeerde partner. Weemaes BV heeft zijn oorsprong in de landbouwmechanisatie en heeft zich gespecialiseerd in het ontwerpen en fabriceren van interne logistieke oplossingen, zoals op maat gemaakte transportsystemen en verpakkingsmachines, en van speciale productie-installaties. Dit doet Weemaes BV zowel voor stand-alone machines als complete turn-key installaties.

 

​Klantwens centraal

Het toepassingsgebied strekt zich uit van RVS machines op maat voor de agrarische sector en voedselnijverheid tot zware constructies voor toeleveringsbedrijven in de automobiel- en metaalsector. Alles wordt op klantwens ontworpen en gefabriceerd.

 

​Op maat gesneden oplossingen

Vanuit onze jarenlange ervaring bedenken wij volgens uw wensen op maat gesneden oplossingen en voeren deze vervolgens ook volledig uit in eigen beheer. Samen met onze klanten maken wij weloverwogen keuzes met betrekking tot de mechanische constructie, hydraulische-, pneumatische- of elektrische aandrijving en sturing.

 

​Moderne werkplaats

In de moderne werkplaats in Kloosterzande voeren wij veel bewerking in eigen beheer uit zoals: CNC draaibewerkingen, CNC freesbewerkingen en CNC plaatbuigen. Ook beheersen onze specialisten diverse soorten lasprocessen zoals MIG-MAG en TIG.

 

100 jaar lange historie

Weemaes BV is een familiebedrijf met een 100 jaar rijke historie. We streven voortdurend naar continuïteit en onze kracht zit in de korte lijnen. Een snelle besluitvorming is een groot voordeel, want hierdoor kunnen we snel schakelen. Altijd met het oog op ons gezamenlijk belang. Momenteel staat de derde generatie Weemaes aan het roer. De vierde generatie kijkt al actief mee om de indrukwekkende oplossingen van dichtbij te zien ontwikkelen.

 

Veiligheid

Tijdens de workshops staat veilig kennismaken met techniek voorop.

 

Bij Weemaes zijn alle vereiste afzuigingen en veiligheidsvoorzieningen aanwezig.

 

Metal Skills Kids zorgt voor de noodzakelijke persoonlijke beschermingsmiddelen. De kinderen worden begeleid door ervaren en professionele metaalbewerkers. Samen zorgen we ervoor dat alles veilig verloopt.

 

Kleding

Iedereen krijgt een stofjas en werkschoenen aan. Maten kunnen ingevuld worden op het inschrijfformulier. We raden wel aan om spijkerbroek te dragen en kinderen met lange haren kunnen deze het beste in een staart dragen.

 

Ouders/verzorgers

Geïnteresseerde ouders/verzorgers, leerkrachten of anderen zijn van harte welkom om te komen kijken. Dit juichen wij van harte toe!

 

De beschikbare ruimte is echter beperkt en verschilt per gastheer. Als er te veel kijkers kom en het zou te vol worden dan zullen we aan een aantal kijkers vragen om later terug te komen.

Scholen die zich o.a. kunnen aanmelden zijn:

  • ’t Getij 
  • Scholen Overig

Om je kid in te schrijven vul onderstaande formulier in en klik op de groene opslaan knop. Er wordt een bevestiging naar je gemaild, controleer voor alle zekerheid of de bevestiging niet in je spam/ongewenst postvak is beland.

Andere gastheren in Zeeland en omgeving

De Regt

Marel Dongen

Marel Boxmeer

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact op!