Groenlo

Welgro

In Groenlo is onze gastheer Welgro, wij maken gebruik van hun bedrijfspand en apparatuur aan de Parallelweg 18, 7141 DC Groenlo.

 

Kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie

Welgro fabriceert reeds tientallen jaren bulkopleggers voor veevoeders, meelproducten, granulaten, granen en poedervormige stoffen. Jaarlijks gaan er zo’n 120 bulkopleggers naar klanten in Europa, het Midden-Oosten en Afrika.

 

Modern en innovatief

Welgro is een gezond bedrijf met ruim 125 medewerkers en heeft een reputatie in kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie. Op het 30.000 m2 grote bedrijfsterrein in Groenlo zijn bedrijfshallen gemoderniseerd en uitgebreid. En we blijven constant investeren om te blijven voldoen aan de laatste eisen met betrekking tot milieu- en Arbowetgeving.

 

Productie in eigen huis

Welgro produceert in eigen huis. We verzorgen het gehele traject: van het ontwerp op de CAD-afdeling tot en met het spuiten, het aanbrengen van logo’s en de aftersales.


Welgro staat voor maatwerk; specifieke klantenwensen maken elke opdracht uniek. Wensen op het gebied van laadvermogen, loscapaciteit, actieradius en wendbaarheid zijn allemaal aspecten waar Welgro rekening mee houdt. Veel ontwerpen zijn gepatenteerd.

 

Vernieuwen

Onze technici zijn met hun capaciteiten op diverse terreinen, in verschillende branches en voor grote en kleine projecten inzetbaar. We zijn een bedrijf dat goed voor medewerkers zorgt. Door hen te waarderen, stimuleren en laten groeien. Onze medewerkers werken met volle enthousiasme in een uitdagende werkomgeving aan diverse projecten en overtreffen verwachtingen. Zij werken met één doel: samen met klanten excelleren.

Kleding

Iedereen krijgt een stofjas en werkschoenen aan. Maten kunnen ingevuld worden op het inschrijfformulier. We raden wel aan om spijkerbroek te dragen en kinderen met lange haren kunnen deze het beste in een staart dragen.

Ouders/verzorgers

Geïnteresseerde ouders/verzorgers, leerkrachten of anderen zijn van harte welkom om te komen kijken. Dit juichen wij van harte toe!

De beschikbare ruimte is echter beperkt en verschilt per gastheer. Als er te veel kijkers kom en het zou te vol worden dan zullen we aan een aantal kijkers vragen om later terug te komen.

Scholen die zich o.a. kunnen aanmelden zijn:

  • ’t Carillon
  • De Hoeksteen
  • Scholen Overig

Om je kid in te schrijven vul onderstaande formulier in en klik op de groene opslaan knop. Er wordt een bevestiging naar je gemaild, controleer voor alle zekerheid of de bevestiging niet in je spam/ongewenst postvak is beland.

Andere gastheren in Gelderland

Jansen Metal Products

Straatman Building Smart Connections

Royal Kaak Food Processing Systems B.V.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact op!