Home >

Nieuws >

2 Nieuwe gastheren bij Metal Skills Kids!

2 Nieuwe gastheren bij Metal Skills Kids!

2 Nieuwe gastheren

Weer een nieuw aantal gastheren erbij die samen met Metal Skills Kids workshops gaan verzorgen. Wij van Metal Skills zijn veel bezig om nieuwe gastheren te zoeken waar wij op locatie workshops kunnen organiseren voor de groepen 7 uit de buurt. Wij willen graag de jeugd kennis laten maken met techniek met deze workshops. Daarom zoeken wij in het hele land metaal/techniek of maakbedrijven waar wij de workshops kunnen organiseren. Met trots mogen wij zeggen dat wij 2 nieuwe gastheren hebben in Nederland.

Straatman Varsseveld

1 van de nieuwe gastheren is Straatman in Varsseveld. Straatman is een bedrijf dat werkt aan slimme oplossingen op het gebied van balustraden, afscheidingen en trappen. Bij Straatman zullen de workshops gehouden worden in de fabriek die Straatman ter beschikking stelt. Wij zijn erg blij met Straatman als nieuwe gastheer voor onze workshops!

van Uhm Borne

De andere nieuwe gastheer is van Uhm uit Borne. Van Uhm is gespecialiseerd in het leveren van food processing machines voor de complete voedselverwerkende industrie. Vlees, vis, kaas tot aan vegetarische producten. Van Uhm geeft de juiste adviezen voor het productieproces. Wij zijn blij met van Uhm als nieuwe gastheer en hopen er veel workshops te kunnen organiseren in de fabriek van het bedrijf.

Wil jij nou ook een gastheer worden waar kinderen onze workshop kunnen volgen bij Uw bedrijf? Meld je dan snel aan voor nieuwe gastheer en help mee aan het opwekken van interesse voor de techniekwereld!

Vragen of opmerkingen?

Roel helpt je graag. Neem vrijblijvend contact op.

BLIJF OP DE HOOGTE

Nieuwsberichten

Positieve reacties

Inento
Inento
22/08/2023
Zelf een vuurkorf lassen, echt een aanrader om eens te doen! Wij hebben een priv├ę workshop gehad met als afsluiter een ­čŹö. Helemaal top. Thanks Jochem
Gertjan Fober
Gertjan Fober
21/08/2023
We had a good time making our Fireball and had a nice burger after. I recommend a workshop like this at Metal Skills anytime. Thanks again!
Odile de Pooter
Odile de Pooter
09/06/2023
Onze zoon mocht zijn Metal Skills uitproberen bij De Regt Conveyor Systems in Biervliet. Hij keek er al een hele week naar uit en kwam trots met zijn mini tuinhaard / marshmallow-oven thuis! Super toch, dat je in groep 7 op deze manier kunt kennismaken met metaaltechniek! Een mooi initiatief!
Tamara V
Tamara V
09/06/2023
Onze zoon vond de metal skills kids erg leuk!
Ellen Rasing
Ellen Rasing
17/05/2023
Onze zoon heeft gister deel genomen aan metal skills. Hij vond het superleuk en vond het ook echt fijn dingen zelf te mogen doen. Hij was erg enthousiast!
Inge Oude Wesselink
Inge Oude Wesselink
17/05/2023
Een goedverzorgde en boeiende middag voor de kids met na afloop een gevulde tas ├ęn gave trui!
Esther Gebbink
Esther Gebbink
17/05/2023
Goed georganiseerd! Leuk dat de kinderen een kijkje mochten nemen bij Marel in de hal! Samen een mooi product maken met een lasapparaat.
lotte pragt
lotte pragt
11/05/2023
Onze zoon heeft een workshop en rondleiding gehad met zijn klas. Hij vond het fantastisch! Hij wist niet dat bedrijven zo groot zijn, lassen zo leuk is en techniek zo divers is. Geweldige glimmende ogen na deze leuke ochtend bij Kaak. Dank je wel allemaal!
Ester Pillen
Ester Pillen
24/04/2023
De jongens hadden een fantastische middag met Metal Skills, trots op hun pizza oven, mooie dingen gemaakt samen. Aanrader!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact op!