Home >

Nieuws >

2 Nieuwe gastheren bij Metal Skills Kids!

2 Nieuwe gastheren bij Metal Skills Kids!

2 Nieuwe gastheren

Weer een nieuw aantal gastheren erbij die samen met Metal Skills Kids workshops gaan verzorgen. Wij van Metal Skills zijn veel bezig om nieuwe gastheren te zoeken waar wij op locatie workshops kunnen organiseren voor de groepen 7 uit de buurt. Wij willen graag de jeugd kennis laten maken met techniek met deze workshops. Daarom zoeken wij in het hele land metaal/techniek of maakbedrijven waar wij de workshops kunnen organiseren. Met trots mogen wij zeggen dat wij 2 nieuwe gastheren hebben in Nederland.

Straatman Varsseveld

1 van de nieuwe gastheren is Straatman in Varsseveld. Straatman is een bedrijf dat werkt aan slimme oplossingen op het gebied van balustraden, afscheidingen en trappen. Bij Straatman zullen de workshops gehouden worden in de fabriek die Straatman ter beschikking stelt. Wij zijn erg blij met Straatman als nieuwe gastheer voor onze workshops!

van Uhm Borne

De andere nieuwe gastheer is van Uhm uit Borne. Van Uhm is gespecialiseerd in het leveren van food processing machines voor de complete voedselverwerkende industrie. Vlees, vis, kaas tot aan vegetarische producten. Van Uhm geeft de juiste adviezen voor het productieproces. Wij zijn blij met van Uhm als nieuwe gastheer en hopen er veel workshops te kunnen organiseren in de fabriek van het bedrijf.

Wil jij nou ook een gastheer worden waar kinderen onze workshop kunnen volgen bij Uw bedrijf? Meld je dan snel aan voor nieuwe gastheer en help mee aan het opwekken van interesse voor de techniekwereld!

Vragen of opmerkingen?

Roel helpt je graag. Neem vrijblijvend contact op.

BLIJF OP DE HOOGTE

Nieuwsberichten

24 mei 2024
3 workshops kunnen organiseren dankzij donatie Q-toploader!
15 mei 2024
Eerste gastheer in Zuid-Holland!

Positieve reacties

Lotti Van Lith
Lotti Van Lith
11/04/2024
Super leuk! Zo krijgen we onze kids enthousiast voor een mooi vak! Bedankt!
Manon Besselink
Manon Besselink
11/04/2024
Onze zoon vond het super Voor herhaling vatbaar
simon_ xf480
simon_ xf480
01/04/2024
hebben samen aan de workshop lentedieren meegedaan, hebben een mooie vlinder gemaakt, onze dochter is helemaal trots, leuke begeleiding en leuk om te doen
michael ars
michael ars
19/03/2024
Afgelopen zaterdag bij Metal Skills een erg leuke workshop lassen gehad. Een mooi bedrijf dat durft te investeren in mensen die interesse in techniek hebben. Roel is een goede gastheer en we hebben de educatieve middag, met een drankje en een hamburger van eigen BBQ, gezellig afgesloten. Erg leuk om deze activiteit een keer met vrienden en/of collega’s te doen.
Emiel de Zwart
Emiel de Zwart
19/03/2024
Met de Tafelronde 42 Winterswijk hebben wij de workshop mogen volgen (een groep mannen tot 40 jaar). Van een warm welkom met koffie en broodjes tot een boeiende introductie over het bedrijf, gevolgd door een hands-on workshop lassen. De instructies waren duidelijk en de begeleiding was attent. We hebben prachtige creaties gemaakt en de dag afgesloten met een heerlijke barbecue en verfrissende drankjes. Dank aan Metal Skills / Jansen Metal Products voor deze geweldige dag. Een aanrader voor iedereen die iets nieuws wil proberen!
Esme Domhof
Esme Domhof
14/03/2024
Onze dochter is samen met een aantal leerlingen van haar klas van de Wilhelminaschool hier geweest. Zij heeft het zo ontzettend leuk gehad bij jullie. Zij zat vol verhalen, hoe je iets gaat lassen, de speciale werkkleding en toebehoren etc. Dank jullie wel voor de geweldig mooie ervaring. Groetjes Elin
Jeanne-Marie Jobse
Jeanne-Marie Jobse
08/03/2024
Mijn zoon vond het geweldig!
Joyce Pekel
Joyce Pekel
02/03/2024
Super leuke ochtend gehad!! Prijs gewonnen!! Veel geleerd! Super bedankt allemaal!
Cindy Verhagen
Cindy Verhagen
02/03/2024
Goed georganiseerd, een leerzame super leuke ochtend gehad! Bedankt Metal Skills en Marel!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact op!