Kids Feestje

Metal Skills Kids verjaardagsfeestje, groepsuitjes voor kids en klassenuitjes 

Binnenkort een verjaardagspartijtje, klassenuitje of groepsuitje voor Kids?

Kom dan je technische skills ontdekken bij Metal Skills Kids. Kies voor de basisworkshop met 1 activiteit (totale duur ongeveer 1 uur en 45 minuten) of pak het groter aan met de 2 activiteiten (totale duur ongeveer 3 uur). 

 

De workshops organiseren we op onze eigen locatie bij Jansen Metal Products in Winterswijk. 

De kids gaan het volgende doen:

 

  • (Echt!) lassen, instellen van een zaagmachine, boren, solderen, knippen, walsen en afwerken met een schuurband, vijl of borstel.
  • Samenwerken als team
  • Tekeningen leren lezen
  • Volgorde van werkzaamheden
  • Veiligheid in de techniek

Klassenuitjes, groepsuitjes voor KIDS en verjaardagspartijtjes

In de werkplaats van gastheer van het eerste uur Jansen Metal Products in Winterswijk worden ook workshops gegeven voor groepen kinderen. Dit kunnen bijvoorbeeld schoolklassen zijn, maar ook verjaardagpartijtjes of andere groepen.

 

De workshops zijn beschikbaar op doordeweekse dagen. Deze workshop zal starten tussen 15:30 en 16:30.  Op zaterdag een workshop is mogelijk in overleg. (eventueel een meerprijs)

De planning voor de Metal Skills Kids workshop is als volgt:

Onze workshops Metal Skills Kids hebben een actief gedeelte waarbij we druk aan het werk zijn van ongeveer 1 uur. Voor de overige zaken: voorbereiding, presentatie, veiligheidsinstructies en aan- en uittrekken van werkkleding en veiligheidsmiddelen moet rekening gehouden worden met ongeveer 45 min.

 

Wij hebben de mogelijkheid om een basisworkshop te geven. Dit betekend 1 x het actieve programma naar keuze. De totale workshop duurt dan circa 1 uur tot 1 uur en 30 minuten + 30 minuten erbij.

 

De workshop wordt begeleid door één of enkele begeleiders van Metal Skills Kids. Het totaal aantal begeleiders dat nodig is voor de workshop hangt af van het aantal deelnemende kinderen.

 

De minimale groepsgrootte voor onze workshops zijn 5 kinderen, minder kinderen mag maar om uit de kosten te komen moeten we minimaal 5 kinderen in rekening brengen.

 

Per werktafel kunnen maximaal 5 tot 7 kinderen aan het werk, aan elke tafel staat 1 begeleider van Metal Skills Kids die de kinderen begeleid zorg draagt voor de veiligheid. Wij verwachten dat “de klant” (workshop-afnemer) voor elke tafel ook 1 volwassene als begeleider meelevert. Deze persoon hoeft geen ervaring met workshops of techniek te hebben. Het is de bedoeling dat deze persoon de kinderen betrokken houdt bij de workshop zodat de begeleider van Metal Skills Kids zich meer kan concentreren op het maken van het werkstuk en de veiligheid.

 

 

Onze genoemde prijzen voor de workshops zijn per deelnemend kind en in deze prijs is alles inbegrepen van het gebruik van veiligheidsschoenen, stofjassen/overalls, brillen, handschoenen en laskappen t/m de materialen voor de bouwpakketjes. Zelfs een beker ranja in de pauze en een heus lascertificaat. 

Marshmallow-oven

Deze workshop is geschikt voor kinderen van 5 tot en met 8 jaar, ideaal voor een verjaardagspartijtje.

Tijdens deze workshop maken alle
deelnemers een eigen Marshmallow-oventje. Dit oventje wordt gemaakt door met de
hand het metaal in de juiste vorm te vouwen. Uiteindelijk wanneer alle kids aan
tafel het oventje in de juiste vorm hebben gaan we aan de slag met het
lasapparaat.

 

De veiligheidshandschoenen worden
omgeruild voor de veel dikkere en vuurbestendige lashandschoenen. Vervolgens
krijgen de kinderen hun lashelm aangereikt en gaat het echte werk beginnen.

De kinderen komen één voor één op
de las-werkplek te staan en lassen/hechten het werkstuk op een paar punten
vast. We rouleren tot elk kind is geweest en hebben in totaal 4 rondes nodig
voordat het product gereed is. 

Kosten: 

De kosten voor deze workshops met een openinschrijving kunnen wij dankzij een sponsorbudget laag houden. Dit is dankzij een fonds dat projecten ondersteund die techniekpromotie bij de jeugd als doel heeft.

 

De prijs van deze workshop bedraagt € 25,- per deelnemend kind (min. 5 kids en max 10).

 

12 x per jaar, dus 1 x per maand hebben we de mogelijkheid om een evenement aan te bieden tegen het hier boven genoemde gereduceerde tarief. Wees er dus op tijd bij!

 

Ja wij kunnen ook vaker dit soort workshops geven alleen is dan de sponsorbijdrage niet beschikbaar (echt alleen 1 x per maand). De kosten zijn dan € 35 per kind. 

Maak met alle deelnemers een eigen T-REX skelet!

Deze workshop is geschikt voor kinderen van 9 tot en met 12 jaar, het stoerste Kids-uitje of feestje!

Werk samen aan 1 grote T-Rex. Vaak gecombineerd met de Marshmallow-oven voor de uitgebreide workshop. 

Wat gaan jullie doen? 

met een werktekening en een bak vol metalen onderdelen zoeken jullie alle onderdelen bij elkaar. Daarna monteren jullie je eigen werkstuk in elkaar. Wie is er het beste in puzzelen? Als alle onderdelen op de goede plaats zitten is het tijd om te lassen!

Met een echte lashelm, veilige jassen en vuurbestendige handschoenen lassen en hechten jullie je eigen T-Rex in elkaar.  

Kosten voor de activiteit:

De kosten voor deze workshops met een openinschrijving kunnen wij dankzij een sponsorbudget laag houden. Dit is dankzij een fonds dat projecten ondersteund die techniekpromotie bij de jeugd als doel heeft.

 

De prijs van deze workshop bedraagt € 25,- per deelnemend kind (min. 5 kids en max 10).

 

12 x per jaar, dus 1 x per maand hebben we de mogelijkheid om een evenement aan te bieden tegen het hier boven genoemde gereduceerde tarief. Wees er dus op tijd bij!

 

Ja wij kunnen ook vaker dit soort workshops geven alleen is dan de sponsorbijdrage niet beschikbaar (echt alleen 1 x per maand). De kosten zijn dan € 35 per kind. 

Reserveer je eigen feestje direct!

Deze workshop is beschikbaar op doordeweekse dagen. Deze workshop zal starten tussen 15:30/16:30

MDWDVZZ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Positieve reacties

Lotti Van Lith
Lotti Van Lith
11/04/2024
Super leuk! Zo krijgen we onze kids enthousiast voor een mooi vak! Bedankt!
Manon Besselink
Manon Besselink
11/04/2024
Onze zoon vond het super Voor herhaling vatbaar
simon_ xf480
simon_ xf480
01/04/2024
hebben samen aan de workshop lentedieren meegedaan, hebben een mooie vlinder gemaakt, onze dochter is helemaal trots, leuke begeleiding en leuk om te doen
michael ars
michael ars
19/03/2024
Afgelopen zaterdag bij Metal Skills een erg leuke workshop lassen gehad. Een mooi bedrijf dat durft te investeren in mensen die interesse in techniek hebben. Roel is een goede gastheer en we hebben de educatieve middag, met een drankje en een hamburger van eigen BBQ, gezellig afgesloten. Erg leuk om deze activiteit een keer met vrienden en/of collega’s te doen.
Emiel de Zwart
Emiel de Zwart
19/03/2024
Met de Tafelronde 42 Winterswijk hebben wij de workshop mogen volgen (een groep mannen tot 40 jaar). Van een warm welkom met koffie en broodjes tot een boeiende introductie over het bedrijf, gevolgd door een hands-on workshop lassen. De instructies waren duidelijk en de begeleiding was attent. We hebben prachtige creaties gemaakt en de dag afgesloten met een heerlijke barbecue en verfrissende drankjes. Dank aan Metal Skills / Jansen Metal Products voor deze geweldige dag. Een aanrader voor iedereen die iets nieuws wil proberen!
Esme Domhof
Esme Domhof
14/03/2024
Onze dochter is samen met een aantal leerlingen van haar klas van de Wilhelminaschool hier geweest. Zij heeft het zo ontzettend leuk gehad bij jullie. Zij zat vol verhalen, hoe je iets gaat lassen, de speciale werkkleding en toebehoren etc. Dank jullie wel voor de geweldig mooie ervaring. Groetjes Elin
Jeanne-Marie Jobse
Jeanne-Marie Jobse
08/03/2024
Mijn zoon vond het geweldig!
Joyce Pekel
Joyce Pekel
02/03/2024
Super leuke ochtend gehad!! Prijs gewonnen!! Veel geleerd! Super bedankt allemaal!
Cindy Verhagen
Cindy Verhagen
02/03/2024
Goed georganiseerd, een leerzame super leuke ochtend gehad! Bedankt Metal Skills en Marel!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact op!