Sponsoring en Donaties

Metal Skills Kids

Sponsoren of doneren bij Metal Skills Kids

Bij Metal Skills Kids krijgen we regelmatig de vraag hoe ons project ondersteund kan worden. We zijn altijd blij om te horen dat mensen enthousiast zijn over ons werk en willen bijdragen aan onze missie. Er zijn 2 belangrijke manieren waarop u ons kunt helpen: door te sponsoren of te doneren. 

 

Onze workshops zijn ontworpen om kinderen op een leuke en interactieve manier kennis te laten maken met metaaltechniek. Ze leren niet alleen de basisprincipes van het werken met metaal, maar ook de waardevolle levensvaardigheden zoals probleemoplossend denken, teamwork en doorzettingsvermogen. Met uw steun kunnen we ervoor zorgen dat nog meer kinderen toegang krijgen tot deze educatieve en inspirerende ervaringen. 

 Dit zou u voor ons betekenen:

 

  • Meer workshops mogelijk dankzij uw donatie of sponsoring.
  • Interesse in de techniek vergroten bij kinderen.
  • Kosteloze workshops kunnen aanbieden. 
  • Maatschappelijk verantwoord bezig zijn 

Informatie Metal Skills Kids donatie of sponsoring

We zijn met Metal Skills Kids in een fase aanbeland waarbij we wekelijks meerdere evenementen/workshops organiseren. Het zal niet lang meer duren voordat we 2 evenementen zullen moeten organiseren op dezelfde dag. Dit betekent dat we vanaf dat moment ook een verdubbeling moeten hebben van onze lasapparaten, mobiele rookafzuiging, lastafels, kinderlashelmen, veiligheidshandschoenen en een bakwagen om alle spullen mee te vervoeren naar locatie. 

 

Op dit moment draait ons project op een onkosten kostenvergoeding voor de workshops betaald door de gastheren. Voor dit project willen we graag de kosten zo laag mogelijk houden voor onze gastheren zodat het bij hun beschikbare budget kan worden voor ”zoveel mogelijk” workshops. Betekend: zoveel mogelijk kinderen een leuke enthousiasmerende ervaring in de techniek bieden. 

 

Een andere kostenpost is een marketingbudget. Hier geld voor beschikbaar hebben kan enorm helpen bij het verder laten groeien van dit project. Wij zouden graag meer willen samenwerken met online marketing specialisten die ons kunnen helpen de verdere uitrol van Metal Skills Kids door Nederland.

 

Heeft u interesse om ons te sponsoren? Wellicht met een bijdrage om dit project verder te laten groeien in Nederland? Of wilt u ons steunen met een donatie waardoor wij meer evenementen kunnen organiseren om de jeugd te enthousiasmeren voor de techniek? Wellicht wilt u als bedrijf uw deuren openstellen en gastheer worden van Metal Skills Kids? 

Dan kunt u hieronder uw gegevens achter laten. 

Wat is de bestemming van uw donatie/sponsoring?

– Donaties

Daarvan organiseren wij evenementen bijvoorbeeld voor scholen in plaatsen waar we nog geen gastheerbedrijf hebben gevonden die de scholen uitnodigd. Ook organiseren wij evenementen voor instanties waarbij jongeren/kids zijn aangesloten die niet tot de categorie basisscholen behoren en daarom geen aansluiting hebben via gastheren op het reguliere programma van Metal Skills Kids zoals weekendscholen, stichtingen en overige organisaties.


– Sponsoring

Er zijn ook bedrijven en instanties die willen sponsoren. Dit is ook enorm welkom. In de opstartfase hebben wij financiële ondersteuning gekregen van Jansen Metal Products onze eerste gastheer en daarnaast van organisaties zoals Sterk-Techniek-Onderwijs, OOM (Metaalunie) en A+O (Metalektro). Dankzij deze organisaties heeft dit mooie project een vliegende start gekend en zijn we nu aardig op weg om regionaal maar ook landelijk steeds iets bekender te worden. Het lukt ons om stap-voor-stap steeds meer gastheren bereid te vinden om mee te doen aan dit project en hun deuren open te stellen.  

Wat doen wij verder voor u?

Natuurlijk doen wij graag wat terug voor onze sponsors en donateurs, dit hangt onder andere van uw wensen af maar wij organiseren bijvoorbeeld de evenementen in naam van onze donateurs en nodigen deze uit voor het evenement. Onze sponsoren brengen wij in beeld op onze website en benoemen wij in de berichten op social media en indien gewenst kunnen wij voor meerjarige sponsoren een logo op onze Metal Skills Kids – Bakwagen plaatsen waarmee wij naar onze workshops rijden door heel Nederland

Zij gingen u al voor

Contactformulier

Positieve reacties

Lotti Van Lith
Lotti Van Lith
11/04/2024
Super leuk! Zo krijgen we onze kids enthousiast voor een mooi vak! Bedankt!
Manon Besselink
Manon Besselink
11/04/2024
Onze zoon vond het super Voor herhaling vatbaar
simon_ xf480
simon_ xf480
01/04/2024
hebben samen aan de workshop lentedieren meegedaan, hebben een mooie vlinder gemaakt, onze dochter is helemaal trots, leuke begeleiding en leuk om te doen
michael ars
michael ars
19/03/2024
Afgelopen zaterdag bij Metal Skills een erg leuke workshop lassen gehad. Een mooi bedrijf dat durft te investeren in mensen die interesse in techniek hebben. Roel is een goede gastheer en we hebben de educatieve middag, met een drankje en een hamburger van eigen BBQ, gezellig afgesloten. Erg leuk om deze activiteit een keer met vrienden en/of collega’s te doen.
Emiel de Zwart
Emiel de Zwart
19/03/2024
Met de Tafelronde 42 Winterswijk hebben wij de workshop mogen volgen (een groep mannen tot 40 jaar). Van een warm welkom met koffie en broodjes tot een boeiende introductie over het bedrijf, gevolgd door een hands-on workshop lassen. De instructies waren duidelijk en de begeleiding was attent. We hebben prachtige creaties gemaakt en de dag afgesloten met een heerlijke barbecue en verfrissende drankjes. Dank aan Metal Skills / Jansen Metal Products voor deze geweldige dag. Een aanrader voor iedereen die iets nieuws wil proberen!
Esme Domhof
Esme Domhof
14/03/2024
Onze dochter is samen met een aantal leerlingen van haar klas van de Wilhelminaschool hier geweest. Zij heeft het zo ontzettend leuk gehad bij jullie. Zij zat vol verhalen, hoe je iets gaat lassen, de speciale werkkleding en toebehoren etc. Dank jullie wel voor de geweldig mooie ervaring. Groetjes Elin
Jeanne-Marie Jobse
Jeanne-Marie Jobse
08/03/2024
Mijn zoon vond het geweldig!
Joyce Pekel
Joyce Pekel
02/03/2024
Super leuke ochtend gehad!! Prijs gewonnen!! Veel geleerd! Super bedankt allemaal!
Cindy Verhagen
Cindy Verhagen
02/03/2024
Goed georganiseerd, een leerzame super leuke ochtend gehad! Bedankt Metal Skills en Marel!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact op!