Nieuws

Volg de ontwikkelingen bij Metal Skills

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen bij Metal Skills

We hebben altijd wel wat nieuws te vertellen, neem een kijkje naar alle nieuwtjes binnen Metal Skills. Alles van aankomende specials, nieuwe gastheren, collega’s en producten kun je hier vinden.

2 Nieuwe gastheren bij Metal Skills Kids!
Group 72

Metal Skills – Hoe het begon

Ooit zijn wij Metal Skills begonnen als idee voor bedrijfsuitjes en teamuitjes voor volwassenen puur omdat we het leuk vinden onze passie voor (metaal)techniek te delen. Buiten de officiële productie-uren van ons bedrijf Jansen Metal Products gingen wij in de avonden en weekenden aan de slag met gezellige groepen. Het doel was altijd samen mooie dingen maken van metaal en een leuke dag beleven. Op een zeer ontspannen en ongedwongen manier mensen kennis te laten maken met onze ambacht.

Metal Skills Kids

De teruglopende interesse voor techniek bij de jeugd zorgt niet alleen bij ons maar ook bij veel collega ondernemers voor zorgen. We bedachten dat de leuke workshop voor volwassenen ook zou kunnen werken bij kinderen. Samen met de Winterswijkse basisscholen zijn we in 2021 een pilot begonnen waarbij we alle groepen-7 voor een techniekles in onze eigen werkplaats hebben uitgenodigd. Dit bleek een enorm succes! Door juist deze groep kennis te laten maken met techniek zorgt voor een bredere kijk nog voor dat ze in groep-8 al een keuze maken voor het voortgezet onderwijs.

 

Ook de ouders die bij de workshops welkom zijn om te kijken bleken zeer enthousiast. In onze werkplaats blijven we nu elk jaar alle Winterswijkse basisschoolleerlingen groep-7 uitnodigen voor een workshop. We hopen natuurlijk op de lange termijn meer kinderen te interesseren voor ons mooie vak.

Positieve reacties

Inento
Inento
22/08/2023
Zelf een vuurkorf lassen, echt een aanrader om eens te doen! Wij hebben een privé workshop gehad met als afsluiter een 🍔. Helemaal top. Thanks Jochem
Gertjan Fober
Gertjan Fober
21/08/2023
We had a good time making our Fireball and had a nice burger after. I recommend a workshop like this at Metal Skills anytime. Thanks again!
Odile de Pooter
Odile de Pooter
09/06/2023
Onze zoon mocht zijn Metal Skills uitproberen bij De Regt Conveyor Systems in Biervliet. Hij keek er al een hele week naar uit en kwam trots met zijn mini tuinhaard / marshmallow-oven thuis! Super toch, dat je in groep 7 op deze manier kunt kennismaken met metaaltechniek! Een mooi initiatief!
Tamara V
Tamara V
09/06/2023
Onze zoon vond de metal skills kids erg leuk!
Ellen Rasing
Ellen Rasing
17/05/2023
Onze zoon heeft gister deel genomen aan metal skills. Hij vond het superleuk en vond het ook echt fijn dingen zelf te mogen doen. Hij was erg enthousiast!
Inge Oude Wesselink
Inge Oude Wesselink
17/05/2023
Een goedverzorgde en boeiende middag voor de kids met na afloop een gevulde tas én gave trui!
Esther Gebbink
Esther Gebbink
17/05/2023
Goed georganiseerd! Leuk dat de kinderen een kijkje mochten nemen bij Marel in de hal! Samen een mooi product maken met een lasapparaat.
lotte pragt
lotte pragt
11/05/2023
Onze zoon heeft een workshop en rondleiding gehad met zijn klas. Hij vond het fantastisch! Hij wist niet dat bedrijven zo groot zijn, lassen zo leuk is en techniek zo divers is. Geweldige glimmende ogen na deze leuke ochtend bij Kaak. Dank je wel allemaal!
Ester Pillen
Ester Pillen
24/04/2023
De jongens hadden een fantastische middag met Metal Skills, trots op hun pizza oven, mooie dingen gemaakt samen. Aanrader!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact op!