Nieuws

Volg de ontwikkelingen bij Metal Skills

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen bij Metal Skills

We hebben altijd wel wat nieuws te vertellen, neem een kijkje naar alle nieuwtjes binnen Metal Skills. Alles van aankomende specials, nieuwe gastheren, collega’s en producten kun je hier vinden.

Eerste gastheer in Zuid-Holland!
Group 72
2 Nieuwe gastheren bij Metal Skills Kids!
Group 72

Metal Skills – Hoe het begon

Ooit zijn wij Metal Skills begonnen als idee voor bedrijfsuitjes en teamuitjes voor volwassenen puur omdat we het leuk vinden onze passie voor (metaal)techniek te delen. Buiten de officiële productie-uren van ons bedrijf Jansen Metal Products gingen wij in de avonden en weekenden aan de slag met gezellige groepen. Het doel was altijd samen mooie dingen maken van metaal en een leuke dag beleven. Op een zeer ontspannen en ongedwongen manier mensen kennis te laten maken met onze ambacht.

Metal Skills Kids

De teruglopende interesse voor techniek bij de jeugd zorgt niet alleen bij ons maar ook bij veel collega ondernemers voor zorgen. We bedachten dat de leuke workshop voor volwassenen ook zou kunnen werken bij kinderen. Samen met de Winterswijkse basisscholen zijn we in 2021 een pilot begonnen waarbij we alle groepen-7 voor een techniekles in onze eigen werkplaats hebben uitgenodigd. Dit bleek een enorm succes! Door juist deze groep kennis te laten maken met techniek zorgt voor een bredere kijk nog voor dat ze in groep-8 al een keuze maken voor het voortgezet onderwijs.

 

Ook de ouders die bij de workshops welkom zijn om te kijken bleken zeer enthousiast. In onze werkplaats blijven we nu elk jaar alle Winterswijkse basisschoolleerlingen groep-7 uitnodigen voor een workshop. We hopen natuurlijk op de lange termijn meer kinderen te interesseren voor ons mooie vak.

Positieve reacties

Lotti Van Lith
Lotti Van Lith
11/04/2024
Super leuk! Zo krijgen we onze kids enthousiast voor een mooi vak! Bedankt!
Manon Besselink
Manon Besselink
11/04/2024
Onze zoon vond het super Voor herhaling vatbaar
simon_ xf480
simon_ xf480
01/04/2024
hebben samen aan de workshop lentedieren meegedaan, hebben een mooie vlinder gemaakt, onze dochter is helemaal trots, leuke begeleiding en leuk om te doen
michael ars
michael ars
19/03/2024
Afgelopen zaterdag bij Metal Skills een erg leuke workshop lassen gehad. Een mooi bedrijf dat durft te investeren in mensen die interesse in techniek hebben. Roel is een goede gastheer en we hebben de educatieve middag, met een drankje en een hamburger van eigen BBQ, gezellig afgesloten. Erg leuk om deze activiteit een keer met vrienden en/of collega’s te doen.
Emiel de Zwart
Emiel de Zwart
19/03/2024
Met de Tafelronde 42 Winterswijk hebben wij de workshop mogen volgen (een groep mannen tot 40 jaar). Van een warm welkom met koffie en broodjes tot een boeiende introductie over het bedrijf, gevolgd door een hands-on workshop lassen. De instructies waren duidelijk en de begeleiding was attent. We hebben prachtige creaties gemaakt en de dag afgesloten met een heerlijke barbecue en verfrissende drankjes. Dank aan Metal Skills / Jansen Metal Products voor deze geweldige dag. Een aanrader voor iedereen die iets nieuws wil proberen!
Esme Domhof
Esme Domhof
14/03/2024
Onze dochter is samen met een aantal leerlingen van haar klas van de Wilhelminaschool hier geweest. Zij heeft het zo ontzettend leuk gehad bij jullie. Zij zat vol verhalen, hoe je iets gaat lassen, de speciale werkkleding en toebehoren etc. Dank jullie wel voor de geweldig mooie ervaring. Groetjes Elin
Jeanne-Marie Jobse
Jeanne-Marie Jobse
08/03/2024
Mijn zoon vond het geweldig!
Joyce Pekel
Joyce Pekel
02/03/2024
Super leuke ochtend gehad!! Prijs gewonnen!! Veel geleerd! Super bedankt allemaal!
Cindy Verhagen
Cindy Verhagen
02/03/2024
Goed georganiseerd, een leerzame super leuke ochtend gehad! Bedankt Metal Skills en Marel!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact op!