Home >

Nieuws >

3 workshops kunnen organiseren dankzij donatie Q-toploader!

3 workshops kunnen organiseren dankzij donatie Q-toploader!

Donatie Qtoploader zorgt voor 3 workshops

Wij met Metal Skills Kids willen graag onze kostenloze workshops voor kinderen graag doorzetten. Op dit moment draait ons project op een onkosten kostenvergoeding voor de workshops betaald door de gastheren. Voor dit project willen we graag de kosten zo laag mogelijk houden voor onze gastheren zodat het bij hun beschikbare budget gebruikt kan worden voor “zoveel mogelijk” workshops. Betekend: zoveel mogelijk kinderen een leuke enthousiasmerende ervaring in de techniek bieden. Daarom zijn we erg dankbaar over de gulle donaties waar we nu wel maar liefst 3 workshops gehad.

Door onze donateur Qtoploader is er gezorgd voor deze 3 workshops:

– 04-04-2024 Betwice, Doetichem

– 18-04-2024  VSO Klein Borculo

– 23-05-2024 3sprong, Ruurlo  

 

Wil jij nou ook een donateur of sponsor worden en ons project ondersteunen? Bij interesse kunt u uw gegevens achter laten. Wij sturen u z.s.m. een bericht terug. 

Vragen of opmerkingen?

Roel helpt je graag. Neem vrijblijvend contact op.

BLIJF OP DE HOOGTE

Nieuwsberichten

15 mei 2024
Eerste gastheer in Zuid-Holland!
16 november 2023
2 Nieuwe gastheren bij Metal Skills Kids!

Positieve reacties

Lotti Van Lith
Lotti Van Lith
11/04/2024
Super leuk! Zo krijgen we onze kids enthousiast voor een mooi vak! Bedankt!
Manon Besselink
Manon Besselink
11/04/2024
Onze zoon vond het super Voor herhaling vatbaar
simon_ xf480
simon_ xf480
01/04/2024
hebben samen aan de workshop lentedieren meegedaan, hebben een mooie vlinder gemaakt, onze dochter is helemaal trots, leuke begeleiding en leuk om te doen
michael ars
michael ars
19/03/2024
Afgelopen zaterdag bij Metal Skills een erg leuke workshop lassen gehad. Een mooi bedrijf dat durft te investeren in mensen die interesse in techniek hebben. Roel is een goede gastheer en we hebben de educatieve middag, met een drankje en een hamburger van eigen BBQ, gezellig afgesloten. Erg leuk om deze activiteit een keer met vrienden en/of collega’s te doen.
Emiel de Zwart
Emiel de Zwart
19/03/2024
Met de Tafelronde 42 Winterswijk hebben wij de workshop mogen volgen (een groep mannen tot 40 jaar). Van een warm welkom met koffie en broodjes tot een boeiende introductie over het bedrijf, gevolgd door een hands-on workshop lassen. De instructies waren duidelijk en de begeleiding was attent. We hebben prachtige creaties gemaakt en de dag afgesloten met een heerlijke barbecue en verfrissende drankjes. Dank aan Metal Skills / Jansen Metal Products voor deze geweldige dag. Een aanrader voor iedereen die iets nieuws wil proberen!
Esme Domhof
Esme Domhof
14/03/2024
Onze dochter is samen met een aantal leerlingen van haar klas van de Wilhelminaschool hier geweest. Zij heeft het zo ontzettend leuk gehad bij jullie. Zij zat vol verhalen, hoe je iets gaat lassen, de speciale werkkleding en toebehoren etc. Dank jullie wel voor de geweldig mooie ervaring. Groetjes Elin
Jeanne-Marie Jobse
Jeanne-Marie Jobse
08/03/2024
Mijn zoon vond het geweldig!
Joyce Pekel
Joyce Pekel
02/03/2024
Super leuke ochtend gehad!! Prijs gewonnen!! Veel geleerd! Super bedankt allemaal!
Cindy Verhagen
Cindy Verhagen
02/03/2024
Goed georganiseerd, een leerzame super leuke ochtend gehad! Bedankt Metal Skills en Marel!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact op!