Home >

Nieuws >

Eerste gastheer in Zuid-Holland!

Eerste gastheer in Zuid-Holland!

Metal Skills Kids breidt weer uit!

Man Energy Solutions in Schiedam is onze eerste gastheer in Zuid-Holland! Wij zijn met Metal Skills Kids altijd opzoek naar nieuwe gastheren door heel Nederland die ons kunnen helpen om kinderen van groep 7 uit de buurt van de gastheer kennis te laten maken met metaaltechniek. Daarom zijn wij erg blij met onze nieuwe aanwinst, Man Energy Solutions, zodat we stukje bij stukje kinderen over heel Nederland meer kennis kunnen geven over techniek.

Binnenkort zullen de eerste workshops gehouden worden bij onze nieuwe gastheer! Houdt onze social media en gastheerpagina in de gaten over de aankomende workshops. Wij hopen hier weer veel kinderen te enthousiasmeren voor de techniek.

Man Energy Solutions

Man Energy Solutions, een dochteronderneming van de Volkswagen Group, is een belangrijke speler in de sector van zware motoren en turbomachines. Het bedrijf is betrokken bij het ontwerpen en vervaardigheden van grootschalige gas- en dieselmotoren, evenals turbomachines die worden gebruikt in zowel maritieme toepassingen als stationaire installaties voor energieopwekking.

Het kantoor in Schiedam maakt deel uit van het wereldwijde netwerk MAN Energy Solutions en richt zich voornamelijk op de service en onderhoud van maritieme motoren en turbomachines. Deze locatie is strategisch gelegen om te dienen als technisch en servicecentrum voor klanten binnen de scheepvaart- en energie- industrieën, die vertrouwen op MAN Energy Solutions voor de levering van onderdelen, onderhoud en technische ondersteuning. 

 

Wil jij nou ook een gastheer worden waar kinderen onze workshops kunnen volgen bij uw bedrijf?  Meldt je dan snel aan voor nieuwe gastheer en help mee aan het opwekken van de interesse voor de techniekwereld!

Vragen of opmerkingen?

Roel helpt je graag. Neem vrijblijvend contact op.

BLIJF OP DE HOOGTE

Nieuwsberichten

16 november 2023
2 Nieuwe gastheren bij Metal Skills Kids!

Positieve reacties

Lotti Van Lith
Lotti Van Lith
11/04/2024
Super leuk! Zo krijgen we onze kids enthousiast voor een mooi vak! Bedankt!
Manon Besselink
Manon Besselink
11/04/2024
Onze zoon vond het super Voor herhaling vatbaar
simon_ xf480
simon_ xf480
01/04/2024
hebben samen aan de workshop lentedieren meegedaan, hebben een mooie vlinder gemaakt, onze dochter is helemaal trots, leuke begeleiding en leuk om te doen
michael ars
michael ars
19/03/2024
Afgelopen zaterdag bij Metal Skills een erg leuke workshop lassen gehad. Een mooi bedrijf dat durft te investeren in mensen die interesse in techniek hebben. Roel is een goede gastheer en we hebben de educatieve middag, met een drankje en een hamburger van eigen BBQ, gezellig afgesloten. Erg leuk om deze activiteit een keer met vrienden en/of collega’s te doen.
Emiel de Zwart
Emiel de Zwart
19/03/2024
Met de Tafelronde 42 Winterswijk hebben wij de workshop mogen volgen (een groep mannen tot 40 jaar). Van een warm welkom met koffie en broodjes tot een boeiende introductie over het bedrijf, gevolgd door een hands-on workshop lassen. De instructies waren duidelijk en de begeleiding was attent. We hebben prachtige creaties gemaakt en de dag afgesloten met een heerlijke barbecue en verfrissende drankjes. Dank aan Metal Skills / Jansen Metal Products voor deze geweldige dag. Een aanrader voor iedereen die iets nieuws wil proberen!
Esme Domhof
Esme Domhof
14/03/2024
Onze dochter is samen met een aantal leerlingen van haar klas van de Wilhelminaschool hier geweest. Zij heeft het zo ontzettend leuk gehad bij jullie. Zij zat vol verhalen, hoe je iets gaat lassen, de speciale werkkleding en toebehoren etc. Dank jullie wel voor de geweldig mooie ervaring. Groetjes Elin
Jeanne-Marie Jobse
Jeanne-Marie Jobse
08/03/2024
Mijn zoon vond het geweldig!
Joyce Pekel
Joyce Pekel
02/03/2024
Super leuke ochtend gehad!! Prijs gewonnen!! Veel geleerd! Super bedankt allemaal!
Cindy Verhagen
Cindy Verhagen
02/03/2024
Goed georganiseerd, een leerzame super leuke ochtend gehad! Bedankt Metal Skills en Marel!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact op!