Privé lascursus

Workshops voor volwassene, bedrijfs- en teamuitjes. 

Leer in een dagdeel je eigen metalen product maken!

Leer in een dagdeel je eigen metalen product maken!

Wil jij nou een privé lascursus van een echte professional en een eigen product maken? Dat kan bij Metal Skills!

Samen met een echte professional ga jij aan de slag en maak je onder begeleiding jouw eigen product, die je kan uitkiezen op onze website bij producten.

Een origineel cadeau voor de handige vader of broer die alles al heeft! Of bijvoorbeeld voor die broer die altijd al zijn eigen BBQ wilde maken, of voor die handige collega die binnenkort een jubileum viert! 

Bij ons kan je alles zelf maken in de privé lascursus in onze werkplaats! 

Wat kan je allemaal maken:

De cursus

Tijdens de privé lascursus maak je een product naar keuze. Waar komt het metalen product straks te staan? Dat mag je zelf bepalen.

 

Wij zorgen voor:

 

  • Koffie en Thee
  • Hapje en drankje (tijdens werk alcoholvrij) 
  • Goed gereedschap en materiaal
  • Veiligheidsbril en -jas
  • Begeleiding en instructie 

De prijs voor de privé lascursus

Prijs van complete cursus is de genoemde prijs per gemaakt product + prijs van de begeleiding van een professional en gebruik van onze werkplaats. Hiervoor is het uurtarief €100,-.

Duur van de workshop is afhankelijk van het product dat gemaakt gaat worden. Meestal duurt een workshop 3/4 uur.

 

Het is ook mogelijk om een extra personal touch te geven aan onze producten. Dit kan met behulp van een gepersonaliseerde RVS of Cortenstaal plaat die we moeten monteren aan uw product. Deze platen zijn 20×20 cm en worden laser gegrafeerd met tekst naar keuze. Mocht u dit willen kunt u dat vermelden in het contactformulier wat u opstuurt. 

Bezorgen of zelf meenemen?

Je kan het gemaakte product na de cursus direct meenemen. Maar let op! Waarschijnlijk past het product niet achterin je auto.

 

Regel je op een ander moment vervoer oof moet het product nog gecoat worden dan laat je ‘m na de workshop nog even staan en spreken we een ophaalmoment af.

 

Je kan het gemaakte product ook laten bezorgen. De kosten voor bezorgen in Nederland zijn €75,-.

 

Reserveer deze cursusdirect!

MDWDVZZ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Positieve reacties

Inento
Inento
22/08/2023
Zelf een vuurkorf lassen, echt een aanrader om eens te doen! Wij hebben een privé workshop gehad met als afsluiter een 🍔. Helemaal top. Thanks Jochem
Gertjan Fober
Gertjan Fober
21/08/2023
We had a good time making our Fireball and had a nice burger after. I recommend a workshop like this at Metal Skills anytime. Thanks again!
Odile de Pooter
Odile de Pooter
09/06/2023
Onze zoon mocht zijn Metal Skills uitproberen bij De Regt Conveyor Systems in Biervliet. Hij keek er al een hele week naar uit en kwam trots met zijn mini tuinhaard / marshmallow-oven thuis! Super toch, dat je in groep 7 op deze manier kunt kennismaken met metaaltechniek! Een mooi initiatief!
Tamara V
Tamara V
09/06/2023
Onze zoon vond de metal skills kids erg leuk!
Ellen Rasing
Ellen Rasing
17/05/2023
Onze zoon heeft gister deel genomen aan metal skills. Hij vond het superleuk en vond het ook echt fijn dingen zelf te mogen doen. Hij was erg enthousiast!
Inge Oude Wesselink
Inge Oude Wesselink
17/05/2023
Een goedverzorgde en boeiende middag voor de kids met na afloop een gevulde tas én gave trui!
Esther Gebbink
Esther Gebbink
17/05/2023
Goed georganiseerd! Leuk dat de kinderen een kijkje mochten nemen bij Marel in de hal! Samen een mooi product maken met een lasapparaat.
lotte pragt
lotte pragt
11/05/2023
Onze zoon heeft een workshop en rondleiding gehad met zijn klas. Hij vond het fantastisch! Hij wist niet dat bedrijven zo groot zijn, lassen zo leuk is en techniek zo divers is. Geweldige glimmende ogen na deze leuke ochtend bij Kaak. Dank je wel allemaal!
Ester Pillen
Ester Pillen
24/04/2023
De jongens hadden een fantastische middag met Metal Skills, trots op hun pizza oven, mooie dingen gemaakt samen. Aanrader!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact op!